Muren van glas: De bestemming – Marique Maas

Standaard

Marique Maas - Muren van Glas - De Bestemming - Ambo|Anthos

Samenvatting, volgens achterflap:

Muren van glas: De bestemming is deel drie van een serie met Nadine & Daniel in de hoofdrol.

In  het eerste deel De ontmoeting leerde Nadine de succesvolle, dominante Daniel kennen, en verloor ze langzaamaan de grip op haar leven. In Harde grenzen, deel twee, ontdekte ze vervolgens de waarheid over haar verslavende minnaar en stond ze voor een moeilijke keuze.

In De bestemming bereiken de passie en erotiek een waanzinnig hoogtepunt. De nog altijd even aantrekkelijke als sensuele Daniel neemt Nadine mee in een wereld die ze tot dan toe niet voor mogelijk had gehouden. Nadine ontdekt dat er geen grenzen aan genot zijn, maar zal ook uit moeten vinden of er grenzen aan haar relatie met Daniel zitten…

Mijn mening:

In 58 hoofdstukken leven we mee met Nadine en Daniel en we beginnen daar waar het vorige deel eindigde, in Spanje. Alhoewel het alweer even geleden was dat ik deel twee las zat ik zo weer in het verhaal. En kwamen de herkenningspunten boven: het drukke en succesvolle cateringsbedrijfje van Nadine dat gevestigd is buiten de randstad, het internationale bedrijf van Daniel met meerdere vestigingen, de lange dagen die zij beiden werk(t)en en de spaarzame vrije tijd van beiden. Ondanks hun drukke schema’s lukt het toch om samen leuke dingen te ondernemen. Maar er komen ook minder leuke dingen in dit deel voor zoals een inbraak en een brand.

Je hoeft trouwens niet perse de eerste twee delen te lezen om dit deel te begrijpen. Ze zijn makkelijk los te lezen!

De bestemming  is goed toegankelijk en is geschreven met een vlotte pen. Het boek is een ware pageturner en voor je het weet is de eindstreep daar en dat is balen. Naar mijn idee is het een eind waarop nog een vervolg kan komen maar zoals ik nu begrijp zit dat er vooralsnog jammer genoeg niet in.

Verwacht geen verhaal met veel diepgang want dat is niet wat je verwachten kunt.

De cover is sexy, uitdagend en straalt luxe uit door de gouden opdruk.

Ik vond Muren van glas: De bestemming heerlijk sexy, erotisch en zeker geen platte porno, fantastische ontspannende lectuur en vele malen beter dan 50 Tinten Grijs!  Ik schreeuw het van de daken: I WANT MORE!

Muren van glas: De bestemming telt mee voor mijn ‘Ik lees Nederlands’ uitdaging van 2015. Het is boek 38/40 (voor iln nummer 36 ivm leeftijdscategorie vanaf 12 jaar).

De foto van de cover komt van de website van Marique Maas.

Het boek kocht ik in de boekwinkel.

Schrijver:

Marique Maas is een pseudoniem van bestsellerauteur Esther Verhoef (1968). Waar Verhoef psychologische diepgang en een ijzersterke plot vooropstelt, draait het in de boeken van Marique Maas om puur leesplezier en zinderende erotiek. Het pseudoniem geeft haar de vrijheid om het genre dat met Vijftig tinten groot is geworden, te verkennen en een passend antwoord te geven.

~~~~~~

Muren van glas: De bestemming – Marique Maas

Ambo|Anthos – paperback – augustus 2015

ISBN: 9 789026 330322

Pagina’s 304 – Roman

Een suggestie over “Muren van glas: De bestemming – Marique Maas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s