Volle overgave – Shemara Jasmine

Standaard

Xander-Bootcamp-Volle-overgave-Shemara-Jasmine--228x300

Samenvatting (volgens achterflap):

Emma is weer verliefd op haar jeugdliefde James – inmiddels een wereldberoemde zanger – en de liefde is wederzijds. Maar een relatie met iemand die altijd op reis is en hordes groupies achter zich aan heeft lopen, gaat niet altijd over rozen. Gelukkig kan Emma terugvallen op haar familie en dat brengt een onverwachte vriendschap met zich mee…

Volle overgave is het tweede deel van de Bootcamp- reeks waarin Emma, Betty en Veronique de strijd met de weegschaal aangaan en zich storten op hun zoektocht naar ware liefde.

Mijn mening:

Een leuk boek om tussendoor te lezen maar naar mijn mening past het meer in het chicklit-genre dan in het roman genre waar het nu bij ingedeeld is.

Emma maakt ook in dit deel de gekste dingen mee en komt in de meest hilarische situaties terecht. Soms wat over de top en ongeloofwaardig maar wel gewoon leuk om te lezen. Niets mis met een feel goed boek wat lekker makkelijk wegleest, geen moeilijke taal bevat en waarbij er geen ingewikkeld plot is. Ik las ook deel 1 Strak pakje in de Bootcamp-reeks en mag volgende week bij de bibliotheek het derde deel in deze reeks ophalen en ben benieuwd hoe het verder gaat met Emma, haar liefde James en haar vriendinnen.

Volle overgave is boek 1 van 40 voor mijn Ik Lees Nederlands uitdaging van 2015.

De foto van de kaft komt van de website van de uitgever.

Schrijver:

Shemara Jasmine (1980) is auteur, moeder en HR-manager. In 2013 stond ze op de shortlist van de Coffecompany Book Award en in 2014 kwam haar debuutroman Strak pakje uit. Ze woont samen met haar man en kinderen in Amsterdam.

Titel: Volle overgave

Schrijver: Shemara Jasmine

Uitgever: Xander

Uitgave: paperback

ISBN: 9-789401-602099

Verschenen: mei 2014

Aantal pagina’s: 205

Genre: Roman (chicklit)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s