Versjes van Lars – Lars van der Werf

Standaard

Versjes van Lars

Samenvatting: (volgens de achterflap)

Hét cadeauboek voor je geliefde of andere lieverds.

Ze zijn vaak maar heel kort en ogenschijnlijk ontzettend simpel, maar de versjes van Lars doen iets met je. Ze beschrijven stuk voor stuk nét dat ene wat jij nooit onder woorden kunt brengen. Dus schrijf ze vooral over in liefdesbrieven aan de liefde van je leven en op kaarten naar je moeder, dat vindt Lars helemaal niet erg. En lees iedere dag voor het naar bed gaan. Glimlachend gaan slapen is veel gezonder.

Mijn mening:

Lief, stout, ontroerend, hartverwarmend en soms een tikkeltje ondeugend. Dat zijn de woorden waarmee ik het boekje kan samenvatten. De gedichtjes zijn allen kort maar met een duidelijke boodschap. Ik heb oprecht genoten van dit leuke boekje.

Voor de komende decembermaand en met zijn geringe prijs van tien euro is dit het perfecte cadeauboekje voor iedereen die je lief is. Er staan honderdtwintig verschillende versjes in dus voor elke situatie waarin jij en je geliefde zich bevinden past er altijd wel één.

Ik zocht één van mijn eigen foto’s uit en plaatste deze op mijn social media kanalen met het versje van Lars en kreeg daarbij leuke en lieve commentaren. En zeg nou zelf deze twee passen toch perfect bij elkaar….

schelpen

‘Ik neem van het strand alleen

de gebroken schelpen mee

want die laat iedereen liggen

zelfs de zee’

Schrijver:

Lars van der Werf (november 1987) schrijft graag versjes over meisjes die niet bij hem willen blijven, de dieren om hem heen en de onvermijdelijke seizoensveranderingen. Lars schreef eerder al een wervelend kinderboek genaamd ‘Rick en Roos’  en hij treedt regelmatig op door heel Nederland met zijn versjes en typemachine. Lars woont en werkt in Rotterdam.

Titel: Versjes van Lars

Schrijver: Lars van der Werf

Uitgever: Meulenhoff

Uitgave: Gebonden

ISBN: 978.90.290.9040.7

Verschenen: november 2014

Aantal pagina’s: 127

Genre: Gedichtenbundel

3 suggeties bij “Versjes van Lars – Lars van der Werf

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s