Mijn laatste (verjaardags-)boekenbon gaf ik uit…

Standaard

Koperen Tuin

in mijn favoriete (plaatselijke) boekhandel en dat is De Koperen Tuin in Goes.

Een ruim gesorteerde boekhandel met voor ieder wat wils: van boeken in alle genres, tijdschriften, pen & papier, cadeau’s, wenskaarten, muziek & film, speelgoed tot een postnl-balie aan toe je kunt het vinden bij het altijd enthousiaste team medewerkers van De Koperen Tuin.

love zeeland

Daarnaast zijn ze al vele jaren actief als uitgever van boeken en spellen over Zeeland. Hun specialiteit is de Zeeuwse (cultuur)geschiedenis.

KT1     KT2

Ik kom er best vaak maar bovenal komt ik er graag. Zelden stap ik met lege handen naar buiten. Graag maak ik een rondje door de gehele zaak en dat maakt kiezen soms best lastig want er is zoveel keus.

KT3

Kom ik er echt niet uit dan is er altijd een helpende hand in de buurt. En mocht het onverhoopt niet aanwezig zijn dan kan het altijd voor je besteld worden zonder verdere kosten.

Daarnaast organiseren ze vaak leuke activiteiten voor jong en oud bij De Koperen Tuin, kijk maar in hun agenda.

KT4     KT5

KT6

Gisteren was ik er echter met een gericht doel. Ik had nog een boekenbon van 10 euro in mijn bezit en die had ik voor dit doel apart gehouden want Nathalie Pagie zou langskomen. Na het lezen van De Toneelclub was ik nieuwsgierig geworden naar haar nieuwste thriller De Campus, natuurlijk had ik het boek al eerder kunnen kopen maar ja als een auteur langskomt in je woonplaats is het veel leuker even te wachten en je boek op dat moment te laten signeren. Gisteren was het eindelijk zo ver…  😉

NP1     20140920_163017

Nog even een praatje maken en samen op de foto maakten deze zaterdagmiddag ééntje om voorlopig niet te vergeten.

NP3

Bij het afrekenen aan de kassa hoefde ik maar vijf euro bij te leggen naast de boekenbon dus met een geluksgevoel stapte ik weer terug op de fiets richting huis. Het was weer een geslaagde invulling van de zaterdagmiddag.

Ga jij wel eens naar een auteursbezoek in de boekhandel om daar je boek te laten signeren?

9 suggeties bij “Mijn laatste (verjaardags-)boekenbon gaf ik uit…

  1. Voetje

    Dat ziet er een leuke en gezellige boekenwinkel uit! Ik heb al veel goede dingen gelezen over de boeken van Nathalie en ik heb ook een boek van haar op mijn e-reader staan maar nog niet gelezen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s